Kosten van screening van huurders

Na het aanmaken van een eigen inlog om een screenings te kunnen aanmaken ontvangt u twee credits.

Voor een screening zonder duiding rekent Controle Huurders één credit. U koopt credits vantevoren in op basis van het ingeschatte gebruik.

1 credit kost € 25,-.

Uitgebreid achtergrondonderzoek

Een uitgebreide controle van de bevindingen door een particulier recherchebureau is mogelijk. De door de kandidaat huurders aangelverde gegevens worden in deze extra check breder geverifieerd. U ontvangt door deze duiding een rapportage met bevindingen, melding van opvallende zaken en mogelijke risico’s. Het uitgebreide achtergrondonderzoek is een aanvullende dienstverlening op screening activiteit in het online screenings platform. Per screening kunt u zelf de keuze maken of de basisgegevens voldoende zijn of dat u een uitgebreidere toelichting middels duiding noodzakelijk acht.

Voor duiding worden 4 credits in rekening gebracht.

Kosten-screeningsopties-CleaHR
CleaHR-gratis-screening-in-1-minuut

Periodieke controles

De periodieke controles worden standaard eens in het kwartaal uitgevoerd. In voorkomende gevallen is tweemaandelijkse- en zelfs maandelijkse controle echter gewenst. Een eenmalige controle kan uiteraard ook. Bel ons of stuur een e-mail en vraag naar de mogelijkheden.

 • Eenmalige controle (per gehuurde unit) € 60,-
 • Periodieke controle (bij frequentie 1x per jaar) € 5,- per maand
 • Periodieke controle (bij frequentie 4x per jaar) € 20,- per maand
 • Ad hoc controle (uitgevoerd binnen 48 uur na opdracht) € 75,-

Genoemde tarieven zijn excl. BTW

Bovengenoemde bedragen zijn onze vaste tarieven voor controles per (woon)unit. Bij grotere hoeveelheden controles in een verzamelgebouw of straat gelden mogelijk andere tarieven. Neem contact met ons op voor een offerte van het voor u geldende tarief.

Neem contact op

  Telefoonnummer:
  085 - 210 33 46

  Bedankt voor uw interesse
  Vul het formulier in om contact met ons op te nemen