CleaHR-whitelabel

Whitelabel

CleaHR biedt haar klanten zoals recruitmentbureaus, uitzendbureaus en recherchebureaus de optie om het screeningsprogramma onder de eigen naam aan te bieden.

Met whitelabel kunt u screening inbedden in uw eigen online omgeving. Kandidaten ontvangen een uitnodiging voor de screening in uw eigen huisstijl. U laat hiermee direct zien dat screening onderdeel uitmaakt van uw selectieprocedure.

Naast de uitnodiging per mail kan CleaHR het inloggedeelte aanpassen met uw huisstijlkenmerken. De herkenbaarheid van de afzender van het screeningsverzoek is dan direct helder voor de kandidaat.

Whitelabel en datasecurity

Kandidaten ontvangen per mail een uitnodiging voor de screening van het bedrijf waar zij al contact mee hebben. Hiermee kunnen ze inloggen op het platform. Door een verplichte tweetrapsverificatie worden de gegevens van de kandidaat ook bij het uploaden aan zijn of haar kant goed afgeschermd Eenmaal ingelogd is het de verantwoordelijkheid van de kandidaat om de gevraagde documenten en gegevens in te voeren en te uploaden.

Alle risico’s die gepaard gaan met het rondmailen en op verschillende plaatsen opslaan van vertrouwelijke informatie worden door het platform opgevangen. De kandidaat draagt de verantwoordelijkheid om de gevraagde documenten te uploaden naar het platform. Daar worden deze op een veilige wijze opgeslagen waar niemand zomaar toegang toe heeft.

Kijk onder het onderdeel kosten welke mogelijkheden er zijn om de screening op uw website te integreren en als whitelabel te gebruiken.

CleaHR-whitelabel-datasecurity

Neem contact op

    Telefoonnummer:
    085 - 210 33 47

    Bedankt voor uw interesse
    Vul het formulier in om contact met ons op te nemen